Poliţiştii buzoieni au reuşit să-i identifice pe cei care ieri, la Râmnicu Sărat, au provocat un adevărat război în stradă. 21 de persoane au fost identificate, în urma vizionării casetelor filmate în momentul scenelor desprinse parcă din Vestul Sălbatic.
Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Biroul de RElaţii cu Presa al IPJ Buzău, cei 21 de rîmniceni care au provocat scandalul din cartierul Zidari vor fi sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.
Ieri un scandal monstru, cu poliţişti alergaţi cu pietre şi o mulţime liniştită doar cu sprayuri lacrimogene, s-a produs în cartierul râmnciean Zidari. Acolo o familie a fost aruncată în stradă de un cămătar venit cu executorul judecătoresc după el. Vecinii familiei evacuate au povestit că râmnicenii ar fi împrumutat recent de la cămătarul din Focşani, 5 mii euro şi au garantat cu locuinţa. Pentru că nu au reuşit să achite la timp datoria, suma a ajuns în timp la 75.000 euro. Cămătarul, fost fotbalist la Unirea Focşani, actualmente patron de casă de amanet, i-a dat în judecată şi a câştigat în instanţă locuinţa.

După tot circul de aseară, familia care şi-a pierdut casa a ajuns în stradă.

Cristina DINULESCU

Citește și: Bărbatul acuzat de cămătărie de romii din Zidari este un fost fotbalist vrâncean. El a mai încercat să-i execute silit pe râmniceni dar Tribunalul Buzău a anulat decizia 

VIDEO: Război cu pietre în plină stradă, la Râmnicu Sărat. Un executor judecătoresc și un cămătar, pe punctul de a fi linșați de romii din cartierul Zidari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.