Jandarmi

25 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi participă, în această săptămână la un curs de formare iniţială în domeniul prevenirii consumului de droguri, susţinut de către un reprezentant din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Ploieşti.
Cursul urmăreşte creşterea nivelului de cunoştinţe al specialiştilor cu privire la influenţa drogurilor asupra consumatorilor.
Totodată, la nivelul Jandarmeriei Române şi implicit, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău a fost demarată etapa I a campaniei de informare, prevenire şi dialog social „Jandarmeria pe înţelesul tuturor””Stop violenţei şi discriminării în şcoli”-perioada septembrie-decembrie 2013. În cadrul acestei campanii, ofiţeri şi subofiţeri din cadru I.J.J. Buzău vor prezenta în şcoli diferite teme şi măsuri preventive cu referire la traficul de persoane şi riscurile asociate acestui fenomen, violenţa stradală dar şi aspecte privind prevenirea delicvenţei juvenile, a absenteismului şcolar, precum şi a consumului de droguri şi alcool.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.