Trei buzoieni acuzaţi că în octombrie 2013 au violat o tânără în beciul unui bloc din Brașov au fost condamnaţi de Judecătoria Braşov la câte cinci ani de închisoare cu executare. De asemenea, ei trebuie să achite victimei despăgubiri de 20 de mii de euro, daune morale.

Potrivit News.ro, cei trei buzoieni sunt Marin Cătălin Negoiaş, Constantin Rusu şi Denis Marian Şerbănescu, ei fiind condamnaţi de către magistraţii Judecătoriei Braşov la câte cinci ani de închisoare cu executare. Indivizii sunt acuzaţi că, în 28 octombrie 2013, au violat o fată de 21, din Vaslui, într-un beci al unui bloc din cartierul Astra din Braşov.

Potrivit anchetatorilor, fata de 21 de ani avea o relaţie de trei luni cu un buzoian de 23 de ani, are a convins-o pe tânără să coboare în subsolul blocului din Braşov, unde locuia tânărul. Fata a fost dusă apoi într-un beci şi violată de către iubitul ei, dar şi de doi prieteni ai acestuia, de 24 şi, respectiv, 25 de ani.

Buzoienii Negoiaş, Rusu şi Şerbănescu au fost arestaţi în noiembrie 2013, dar au stat doar o săptămână după gratii, fiind judecaţi ulterior în libertate. Sentinţa Judecătoriei Braşov nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.