Untitled7

39 de  sate și cătune din 16 comune mai sunt izolate joi seară în județul Buzău, după ce dimineață circa 100 de localități erau sub troiene.

Comunele afectate de nămeți sunt Amaru, Bala Albă, Bălăceanu, Boldu, Brădeanu, Cochirleanca, Ghergheasa, Glodeanu Siliștea, Largu, Luciu, Murgești, Pietroasele, Robeasca, Rușețu, Scutelnici și Vâlcelele.

Satul Dulbanu din comuna Amaru nu are curent electric. În continuare, două drumuri naționale, DN 22 Râmnicu Sărat Băile și DN 2 C Costești Smeeni Ialomița, sunt  blocate  în timp ce pe restul șoselelor naționale se circulă, fără restricții, în condiții de iarnă. Cinci  drumuri județene sunt blocate joi seară, după ce dimineață circa 20 de astfel de șosele erau impracticabile din cauza nămeților care atingeau până la 3-4 metri. 26 de drumuri comunale sunt blocate în județul Buzău.

În continuare, ambulanțele ajung destul de greu la pacienți. La ora transmiterii acestei știri o șenilată încearcă să ajungă în localitatea Cochirleanca, pentru preluarea și transportarea la spital a unei bătrâne de 71 de ani, aflată în suferință.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.