ProtestPrefectura-5
Liberalii pichetează vineri prefecturile din întreaga țară. Și la Buzău, membrii de partid, cel puțin cei proveniți din fostul PDL, au de gând să iasă în strada la ora 13.00.
” Vom picheta prefecturile. Vineri de la ora 13. 00, 50 de oameni de la PNL vor fi în fața Prefecturii pentru ca buzoienii să știe că trebuia să primească răspuns de ce nu s a putut vota în străinătate si ce legislație trebuia făcută ca aceste probleme vot să nu se mai repete. Eu voi fi în sală și voi vota pentru moțiune urmând ca evoluția prim ministrului s-o vedem cu toții, să vedem cum va reuși să pescuiască în apele tulburi în care e acuzat penal iar partidul s a făcut scut în fața domniei sale”, a anunțat deputatul Cezar Preda.
Deputatul liberal a mai precizat că nu are cunoștință dacă la protest vor participa și membri ai vechiului PNL, dar că nu este exclus să apară dacă „Neagu le va da voie” sau dacă „se termină programul la Compania de Apă”, făcând aluzie la liberalii din Consiliul Județean sau la cei care lucrează în cadrul societății furnizoare de apă și care ar răspunde directivelor social democraților.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.