Crima4Un bărbat de 51 de ani din satul Coțatcu, comuna Podgoria, a sfârșit chiar în noaptea de Revelion. Bărbatul a murit în urma unui conflict avut cu tatăl său, un bărbat de 78 de ani, procurorii și polițiștii urmând să stabileasscă împrejurările exacte în care s-a produs decesul.

Cei doi locuiau singuri în satul Coțatcu. În noaptea dintre ani, înainte de miezul nopții, tatăl și fiul s-au luat la ceartă. Nu se înțelegeau prea bine iar certurile, se pare, erau la ordinea zilei.

La un moment dat, bărbatuld e 51 de ani a început să-și lovească tatăl cu pumnii. Bătrânul a ripostat și el, iar în câteva minute s-a produs nenorocirea.

Bătrânul susține că după ce a început să fie lovit a ripostat iar în bătaia iscată și-ar fi strâns fiul de gât după care l-ar fi împins și ar fi murit în urma căzăturii.

Anchetatorii trebuie însă să stabilească exact cum a avut loc decesul, lămuritoare fiind necropsia ce urmează a fi stabilită de medicii legiști.

După ce și-a dat seama că și-a omorât copilul, bătrânul a mers la fiica sa din aceeași localitate și i-a povestit în detaliu cele întâmplate, femeia fiind cea care a anunțat Poliția.

Sosiți la fața locului, polițiștii au demarat cercetările iar procurorul de caz a dispus ca bătrânul să fie internat la Săpoca în vederea efectuării expertizei psihiatrice, urmând a dispune noi măsuri după aflarea rezultatului analizei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.