7 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat de miercuri în dotarea poliţiei rutiere Buzău.
Noile autoturisme sunt dotate cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor ajunge la serviciile de poliție rutieră din Buzău și Râmnicu Sărat.
Totodată, odată cu alocarea celo 7 autospeciale au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele de tip Logan intrate în dotarea I.P.J. Buzău în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică.

2 COMENTARII

  1. […] 7 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat de miercuri în dotarea poliţiei rutiere Buzău. Noile autoturisme sunt dotate cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor ajunge la serviciile de poliție rutieră din Buzău și Râmnicu Sărat. Totodată, odată cu alocarea celo 7 autospeciale au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele de tip Logan intrate în dotarea I.P.J. Buzău în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică. …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.