imagine de arhivă
Nu mai puțin de 79 de dascăli buzoieni au contestat notele obținute la examenul de titularizare din acest an. Cele mai multe contestații s-au înregistrat la lucrările în apropiere de nota 5 și la cele din jurul notei 7, acolo unde candidații urmăresc să treacă de acest prag. Cele mai multe contestații au fost depuse la învățători și educatori acolo unde este și cea mai mare concurență. La învățători au fost scoase în acest an la concurs 16 catedre titularizabile pe care s-au luptat peste 100 de candidați.
Rezultatele finale după rezolvarea celor 79 de contestații vor fi afișate vineri iar prima ședință publică de repartizare a celor admiși pe posturile titularizabile va avea loc luni, 13 august. Cea de-a doua ședință publica va avea loc pe data de 16 august când, candidații care au obținut note între 5 și 6,99 la examenul de titularizare, vor fi repartizați pe posturi cu durată determinată.
Potrivit conducerii Inspectoratului Scolar Județean Buzău, examenul de titularizare a fost susţinut anul acesta de 540 de cadre didactice din Buzău iar dintre acestea 292 au obţinut note peste 7.00.
Totodată, 73 de cadre didactice au obţinut note sub 5 iar dintre aceştia 7 au între 1.00 şi 1.99. La polul opus se află 6 profesori din Buzău au obținut nota 10 la examenul de titularizare din acest an.
În judeţul Buzău sunt disponibile 110 posturi titularizabile şi 207 catedre cu normă întreagă pentru suplinitori.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. TOTI CEI CU NOTE MICI AU PILE LA NIVELUL DIRECTORILOR SI A INSPECTORILOR DE SCOLI!PRIN URMARE VOR AVEA POSTURI FFF.BUNE SI VOR PREDA LA ORAS DE UNDE VOR PRIVI CU NASUL PE SUS PE CEI DE LA TARA CHIAR DACA CEI DIN URMA SUNT TITULARI!SA LE FIE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.