Municipalitatea va aloca în acest an pentru iluminatul festiv de sărbători aproape 7 miliarde de lei vechi. Decizia vine după ce Buzăul a primit de la instalarea Guvernului Ponta nu mai puțin de 300 de miliarde de lei vechi, ceea ce însemană de 4 ori mai mai mult decât a luat între anii 2005-2012 la un loc.
„Iluminatul festiv se va aprinde pe 1 decembrie. Va fi un an mai bogat pentru că am reușit să facem rost de bani și ne va costa aproape 7 miliarde de lei vechi. Ca intensitate luminoasă și ca număr de figurine va fi cam de două ori mai mult ca anul trecut”, a declarat edilul Constantin Boșcodeală.
De asemenea, municipalitatea nu i-a uitat în acest an nici pe cei mai mici dintre buzoieni. Odată cu începerea vacanței de iarnă, Primăria va amenaja în Parcul Crâng Orășelul Copiilor pentru care s-a alocat în acest an suma de un miliard de lei vechi. Banii vor fi folosiți pentru amenajarea zonei cu figurine, căsuțe pentru comercianți precum și pentru un brad ce va fi amplasat ca în fiecare an în zona obeliscului.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. asta e cu siguranta prioritatea buzaului. pe naiba. avem strazi neasfaltate, avem batrani care nu isi primesc pensia, avem persoane care nu isi pot plati intretinerea si mai grav avem persoane care nu au ce manca. chiar credeti ca sunt multi care mai simt spiritul fad al sarbatorilor?

  2. E si asta prioritatea Buzaului, de ce nu? De ce sa nu se bucure si copiii nostri? Ce legatura au pensiile batranilor si strazile cu Oraselul? Sunt oameni care se bucura si daca tu nu te bucuri, „dalex”, baga-te in beci si plangi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.