Perchezitii-5
9 persoane bănuite de infracțiuni cu violență și proxenetism au fost reținute în urma perchezițiilor desfășurate luni în municipiul Buzău și în localitățile Vadu Pașii, Cochirleanca și Ulmeni.
Potrivit unui comunicat remis de IPJ Buzău, la perchezițiile desfășurate luni au participat 135 de polițiști precum și jandarmi și polițiști locali, acțiunea vizând depistarea mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni cu violenţă şi proxenetism.
Conform sursei citate, poliţiştii au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Buzău şi a comunelor Vadu-Paşii, Cochirleanca şi Ulmeni, concomitent cu blocarea zonelor vizate, prin instituirea de filtre rutiere.
”În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor două spray-uri lacrimogene şi o bâtă de basseball, iar 8 persoane au fost conduse la sediul poliţiei. De asemenea, au fost constituite echipe de identificare şi conducere la sediul poliţiei a altor 6 persoane, în vederea audierii.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva a 9 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată în comunicat. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, unii dintre cei reținuți sunt acuzați că ar trimis să se prostitueze mai multe tinere pe raza municipiului Buzău, iar banii astfel obținuți astfel și i-au însușit.
Alți indivizi dintre cei 9 reținuți, sunt bănuiţi că au provocat scandaluri de proporții în municipiul Buzău, soldate cu rănirea gravă a unor persoane care au necesitat zeci de zile de spitalizare pentru vindecare.
Potrivit surselor citate, cei 9 indivizi sunt extrem de periculoși și fac parte dintr-un clan de interlopi care acționează în principal în cartierul Dorobanți. Aceleași surse susțin că cei 9 nu au legătură toți între ei. Indivizii urmează a fi prezentați marți instanței cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.