Tragedie la Vadu Pasii! Două persoane au murit arse de vii

0
1899

UPDATE: Duminică dimineață pompierii și polițiștii au finalizat ancheta în cazul incendiului de la Vadu Pașii. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, în urma anchetei alături de o echipă a IPJ Buzău s-a constatat că cele două cadavre aparțin unor bărbați de 51 și 42 de ani. Cuaza probabilă a incendiului coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Tragedie în comuna Vadu Pașii unde două persoane, un bărbat și o femeie, au murit arse de vii în urma unui incendiu izbucnit în casa în care locuiau. Pompierii veniți la fața locului au lichidat incendiul și caută acum un alt bărbat care locuia în casa respectivă.

În casa care a luat foc la Vadu Pașii locuiau doi bărbați și o femeie care, potrivit localnicilor, nu aveau nici după ce bea apă. Cei trei erau asistați social și lucrau la Primărie pentru ajutorul pe care îl primeau de la stat. Vecinii au observat flăcările în jurul orei 11.00 și au anunțat imediat pompierii temându-se de ce era mai rău. Salvatorii ISU s-au deplasat la locul incendiului cu două autospeciale de stins incendii și cu o ambulanță SMURD însă la sosirea acestora flăcările ardeau în toată casa. După ce au lichidat focul pompierii au descoperit două cadavre carbonizate ce par a fi al unui bărbat și al unei femei, cel mai probabil soț și soție.

Fiul celor doi soți care locuiau în casa respectivă, venit la fața locului, a declarat că alături de părinții săi mai locuia și un unchi însă nu a putut să precizeze ale cui sunt cele două corpuri carbonizate. De asemenea, bărbatul spune că cel mai probabil focul a pornit de la o țigară sau de la soba cu care se încălzeau cei trei.

 Pompierii și poliția caută acum și cel de-al doilea bărbat însă nu știu cu certitudine dacă acesta se afla sau nu în locuință la momentul izbucnirii incendiului mai ales că martorii spun că l-ar fi văzut în cursul serii aflat în stare de ebrietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.