Subiectele la Limba și literatura română nu au pus probleme elevilor de la Hasdeu

0

Proba scrisă la Limba și literatura română a examenului de Bacalaureat nu a creat probleme elevilor celui mai bun liceu din oraș . Majoritatea candidaților care au susținut examenul de Bacalaureat la Colegiul Național B.P. Hasdeu au declarat la finalul probei că subiectele nu au fost dificile și s-au arătat convinși că vor obține note mari.

„Mi s-a părut foarte ușor. A picat Eminescu la alegere cu Arghezi și chiar îmi doream Eminescu că am învățat. Am scris cred mai mult de 400 de cuvinte, primul subiect foarte ușor și nici al doilea nu mi s-a părut greu”, a declarat la ieșire Denisa Toader.

„A picat la alegere Luceafărul sau Tudor Arghezi. Am ales Luceafărul, la subiectul 1 au fost niște întrebări mai abstracte, la al doilea a fost super ușor și sper sa iau in jur de 9”, a declarat Andrei Crăciunoiu.

Și dacă la profilul real candidații s-au declarat mulțumiți de subiectele primite, la profilul uman au existat și voci care au mărturisit că șe așteptau să primească cu totul altfel de subiecte.
„Nu pot spune că a fost extrem de greu doar că mă așteptam mai mult la dramatic că nu a mai fost de mult. Eu una m-am pregătit mai mult pe dramatic. Am avut la alegere Blaga cu Ion Barbu. Am optat pentru Riga Cripto și Lapona Enigel. Sper să iau un 8.50. Dacă nu…. voi contesta dar oricum eu dau mai departe la drept si nu mă ajuta media din bac” a spus Amalia Comănoiu.

Și șefa de promoție din acest an a Colegiului Național B. P. Hasdeu, Maria Burlacua declarat că subiectele au fost accesibile dar că nu știe la ce să se aștepte:„ Subiecte accesibile dar cum la Limba româna lucrurile sunt interpretabile, nu știu la ce să mă aștept.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.