Parchet

Criminalul care a ucis un om, sâmbătă în plină stradă, a fost arestat. Imediat după oribila faptă comisă pe strada Triumfului din municipiul Buzău, individul a fugit, crezând că va scăpa de mâna legii, însă a fost prins ulterior de polițiști iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus reținerea sa pentru 24 de ore. Bărbatul reținut pentru omor și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia fiind dictată de magistrații Tribunalului Buzău.
La baza arestării individului a stat rechizitoriul întocmit de procurori care au arătat că bărbatul. C. C. a ucis cu bună știință, în plină stradă, folosind un cuțit tip baionetă. Bărbatul și-a ucis o cunoștință veche, un rom din același neam, al spoitorilor, din cauza unei neînțelegeri iscate pe fondul unui teren pe care victima l-a achiziționat în apropierea casei criminalului.
”În fapt, s-a reținut în sarcina suspectului că in ziua de 23.08.2014, pe fondul unui conflict, a lovit de mai multe ori cu un cuțit tip ”baionetă” victima D.F.P., în diferite zone ale corpului. Ulterior, victima a parcurs în fugă o distanță de câțiva zeci de metri, fiind urmărită in continuare de suspect, care a continuat să exercite acte de violentă folosind aceeași armă. În urma leziunilor suferite, victima a decedat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Actele de violentă au fost exercitate de suspect în prezența unui număr mare de persoane, prin aceste acțiuni fiind tulburată ordinea și liniștea publică” se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Reamintim, un bărbat de 34 de ani a decedat iar un altul de 22 de ani a fost grav rănit în urma unui conflict generat între două familii de romi din orașul Buzău, pe fondul unor neînțelegeri legate de un teren.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, conflictul dintre cele două clanuri de romi care fac parte din rândul spoitorilor a izbucnit recent după ce una dintre familii a cumpărat un teren de casă, deși potrivit cutumelor nu ar fi avut voie, în imediata apropiere a locuinței celei de-a doua familii. Deși membrii celor două familii nu ar fi avut în trecut conflicte, faptul că au început să locuiască unii lângă alții, a generat scandalul.
Sâmbătă aproape de orele prânzului, membrii celor două familii s-au luat la bătaie, pe fondul acelorași neînțelegeri, în urma bătăii în care s-ar fi folosit cuțite, bricege și chiar săbii, doi bărbați fiind grav răniți. La scurt de la transportarea la spital, unul dintre răniți, un bărbat de 34 de ani a decedat pe masa de operație, cel de al doilea, un tânăr de 22 de ani aflându-se în stare gravă.
În urma conflictului soldat cu moartea unei persoane și rănirea gravă a alteia, polițiștii au prins și dus la audieri mai multe persoane din cele două clanuri, urmând a se stabili în urma audierilor gradul de participare a fiecăruia la moartea bărbatului și la rănirea tânărului.
C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.