Polițiștii buzoieni l-au identificat pe bărbatul care a incendiat biserica Sfinții Îngeri în dimineață zilei de 1 august. Este vorba despre Marius Ciur, un tânăr de 35 de ani din Sătuc care în dimineața zilei de 1 august s-a deplasat la Buzău cu o motocicletă, a spart un geam al bisericii și a aruncat înăuntru un recipient cu material inflamabil provocând un incendiu în altarul bisericii
Polițiștii i-au percheziționat locuința și au găsit la domiciliul acestuia alte patru recipiente confecționate pentru provocarea incendiilor dar și motocicletă și echipamentul care corespunde descrierii martorilor.
Individul este cunoscut în localitate ca o persoană care are un dinte împotriva preoților și a bisericii și de-a lungul timpului a mai amenințat că va incendia și căminul de bătrâni de la Berca administrat de preotul Daniel Necula.
Individul a fost prezentat instanței iar judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Buzău a dispus internarea sa provizorie până la ameliorarea situației sale medicale.
Marius Ciur a fost ridicat marți dimineață de la locuința sa din Sătuc și internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca.
Individul nu este la prima abatere. În urma cu doi ani a fost implicat intr-o altercatie cu polițistii buzoieni.
Vezi detalii aici:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.