Intersecția DN2 E85 cu Șoseaua Spătarului va beneficia în curând de un nou sens giratoriu care va duce la fluidizarea circulației în zonă. Anunțul privind începerea lucrărilor a fost făcut de șeful liberalilor buzoieni, Gabriel Avrămescu, pe pagina sa de Facebook, dat fiind că obiectivul a fost unul pe care deputatul buzoian l-a promis în timpul campaniei electorale din iarnă.

„Am reușit

Buzoieni, vom avea sens giratoriu la intersecția de la Spătaru!

Am promis în campania electorală și m-am ținut de cuvânt!

Am reușit, la sfârșitul anului trecut, să demolăm „Borcanul”, o construcție care impiedica vizibilitatea la ieșirea din Zona Industrială a Buzăului, spre DN2E85 – drumul care duce la București.

Vestile bune continuă! Acum Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început amenajarea rondului, în zonă. Astfel manevrele de ieșire din intersecție vor fi făcute în siguranță, iar cozile interminabile de mașini care se formau din cauza traficului intens, vor dispărea!

Amenajarea rondului de la Spătaru este, în primul rând, o reușită a buzoienilor, care au semnalat autorităților, în nenumărate rânduri, pericolul la care au fost expuși ani la rând.

Mă bucur de acesta reușită, mai ales că siguranța în trafic va fi unul dintre aspectele pe care le voi urmări în perioada mandatului meu de deputat în Parlamentul României”, a scris pe Facebook președintele PNL Buzău Gabriel Avrămescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.