Fostul director al Casei de Cultură municipale, Viorel Pietrăreanu a încetat din viață, duminică dimineață, în jurul orei 4.00 după o lungă și grea suferință.
Viorel Pietrăreanu a fost actor la Teatrul Popular Buzău și a condus Casa de Cultură Municipală „Ion Caraion” din anul 1996 până când a fost comasată cu Centrul Cultural Alexandru Marghiloman.
Pietrăreanu alături de soția sa Adriana, profesor al Colegiului Economic, și de alți buzoieni a pus bazele înfrățiri municipiului, în anul 1991, cu orașul Oudenaarde, înfrățire care a condus către un sprijin consistent al Guvernului Flandrei Orientale acordat Spitalului Județean și la înființarea, la Buzău, a Crucii Alb-Galbene.

Dumnezeu să-l odihnească!

Cei care l-au cunoscut transmit condoleanțe:

„În sufletele noastre vor rămâne pentru totdeauna amintirea și un dor nestins pentru bunul nostru prieten Viorel Pietrăreanu! L-am apreciat și l-am iubit, ne-am bucurat și ne-am întristat împreună, a fost parte din familia noastră.
Cu inimile îndurerate, ne rugăm acum pentru alinarea suferinței familiei îndoliate și pentru odihna veşnică a celui care a fost un om bun și vesel, de aleasă omenie, puternic și cu dragoste de oameni, artist și iubitor de frumos, un prieten pe viață și dincolo de ea!
Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îi vegheze somnul cel de veci!
Familia Ciolacu”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.