Victor Huci, pilotul care a supravieţuit accidentului aviatic produs luna trecută în judeţul Prahova, a pierdut lupta cu moartea. În vârstă de 60 de ani, Huci a decedat aseară, în jurul orei 22.00, la Spitalul Floreasca din Capitală.
Fostul pilot suferise grave arsuri ale căilor respiratorii superioare. De trei săptămâni, el era menţinut în viaţă de aparate. Misiunea medicilor de la Floreasca a fost extrem de dificilă întrucât organismul fostului pilot nu a tolerat tratamentele ce i-au fost administrate. Apropiaţi ai familiei lui Victor Huci au precizat că acesta  va fi înmormântat, joi, la Cimitirul Eroilor din Buzău.
Reamintim, in 12 iulie, un avion ultrausor cu două persoane la bord s-a prăbusit la marginea localităţii prahovene Şirna, după care a luat foc. Unul dintre piloţi, MIrcea Toader, a murit carbonizat. Cel de-al doilea pilot, buzoianul Victor Huci, a supraviețuit înăa a ajuns la spital cu răni foaret grave, cu arsuri pe corp si ale aparatului respirator. Victor Huci avea mii de ore de zbor la activ şi era unul dintre cei mai experimentaţi piloţi de încercare ai vremurilor sale.
Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.