Echipa de fotbal A.S. FC Buzău va evolua, duminică de la ora 12.00, în primul meci pe teren propriu din această ediție de campionat în compania U. Cluj. Accesul spectatorilor pe stadion se va putea face în baza biletelor de intrare care vor costa 10 lei și care vor fi puse în vânzare de sâmbătă de la ora 10.00 la poarta Crângului. Spectatorii care doresc să intre pe stadion trebuie, de asemenea, să facă dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau să prezinte un test Covid-19 negativ. Pentru a veni în sprijinul spectatorilor, organizatorii au decis să contracteze o firmă care va face teste antigen rapide la poarta stadionului contra sumei de 15 lei.

Astfel, spectatorii  care își iau bilet se pot testa înaintea intrării pe stadion la punctul special amenajat iar pentru o mai mare operativitate pot descărca și completa de acasă această fișă pe care le va fi trecut de către reprezentanții laboratoriului medical rezultatul testului rapid.

FORMULAR ANTIGEN HEMOLAB

Testul care va fi făcut duminică dimineață va putea fi folosit și la intrarea meciului dintre Chindia Târgoviște și Dinamo București care se va juca pe stadionul din Crâng duminică de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.