Filiala Buzău Academiei Olimpice Române în colaborare cu  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău organizează prima ediție a Concursului de Fotografie Sportivă „Constantin Stoicescu”.

Competiția la care sunt așteptați să participe fotoreporterii buzoieni, amatori şi profesionişti de toate vârstele care au realizări în domeniul sportiv îli va desemna câștigătorii în data de 21 mai cu ocazia Galei Olimpice Buzoiene. Cei interesați pot trimite cel mult trei fotografii de persoană spre jurizare, la adresa aorbuzau@yahoo.com, până la data de 11 mai 2012.

Membrii juriului sunt reprezentanţi ai Academiei Olimpice Române-filiala Buzău, Primăriei municipiului Buzău, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Buzău, Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău. Se va puncta atât partea artistică a lucrării, cât şi importanţa evenimentului surprins. Fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a A.O.R. Buzău şi pe blogul acesteia, pe siteul D.J.S.T. Buzău, pe blogul profesorilor de educaţie fizică şi sport din judeţul Buzău.

-Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile de concurs.

-Nu se acceptă prelucrări (persoane sau obiecte puse artificial în cadru, blur-uri artificiale). –Nu sunt permise colajele. Nu se acceptă fotografii royalty-free sau luate din diverse colecţii plătite.

-Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu conţinut imoral.

-Utilizatorii trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise în   concurs.

Organizatorii concursului nu îşi asumă nici o responsabilitate privind eventuale încălcări ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine în mod exclusiv celui care a trimis fotografia.

Trimiterea fotografiilor implică acceptul participantului de a oferi organizatorilor şi partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau parţial, în format digital şi/sau tipărit, fără nici un fel de plată. Eventuala folosire a imaginilor va fi însoţită de menţionarea numelui autorului.

Fotografiile trebuie încărcate fără ramă şi fără să conţină vreun watermark. Rezoluţia minimă acceptată este de 1600×1200 pixeli în format jpeg.

Denumirea fotografiei va conţine numele fotografului şi numele fotografiei.

Participarea la concurs constituie acordul potenţialilor câştigători referitor la faptul că persoana, numele, localitatea în care domiciliază şi fotografia pot fi făcute publice şi folosite în materiale electronice sau tipărite de către organizatori fără nici un fel de plată aferentă, acord valorând cesiunea drepturilor patrimoniale corespunzătoare ale câştigătorilor către organizator pe teritoriul României pentru întreaga perioadă de protecţie a acestora. .

Înscrierea în concurs presupune faptul că participanţii au acceptat în totalitate condiţiile prezentului regulament şi eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.