politie noaptea

Un grav accident de circulație s-a produs joi sear, în jurul orei 21.30, la intrarea în localitatea Costești, când un pieton a fost pur și simplu spulberat pe trecerea de pietoni. Victima avea 54 de ani și traversa drumul european pe trecerea de pietoni amplasată la intrarea în satul Costești, în apropierea Primăriei când a fost lovită puternic de un autoturism Skoda, condus de un bucureștean de 42 de ani. Acesta se deplasa dinspre Buzău către București și nu l-a observat pe om pe zebră.
Tragedia putea fi mult mai mare întrucât bărbatul a traversat șoseaua împreună cu soția sa și cu trei copii. Aceștia au reușit însă să fugă și să se salveze.
Bărbatul care a provocat accidentul va fi cercetat acum pentru ucidere din culpă.

2 COMENTARII

  1. […] Un grav accident de circulație s-a produs joi seara în jurul orei 21.30 la intrarea în localitatea Costești când un pieton a fost pur și simplu spulberat pe trecerea de pietoni. Victima, avea 54 de ani și traversa drumul european pe trecerea de pietoni amplasată chiar la intrarea în satul Costești chiar în apropierea Primăriei când a fost lovită puternic de un autovehicul condus de un Bucureștean ce se deplasa dinspre Buzău către București și nu l-a observat pe trecerea de pietoni. Vom reveni! …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.