Accidentele se țin lanț pe DN2 E85. O femeie a murit iar alți șase oameni au fost răniți în două accidente produse duminică pe E85

0
1500

O femeie de aproximativ 50 de ani, neidentificată, și-a pierdut viața duminică dimineață după s-a angajat în traversarea drumului european 85 pe o trecere de pietoni nemarcată de la marginea satului Poșta Câlnău.

Victima a fost lovită de un autoturism Volkswagen condus de o femeie de 41 de ani din Mehedinți și omorâtă pe loc. Trecerea de pietoni pe care femeia a traversat strada era semnalizată cu indicatoare însă nu era marcată pe carosabil în zonă fiind turnat un nou covor asfaltic.

Circulația în zonă s-a desfășurat alternativ pe un singur sens de circulație pe toată durata cercetărilor care s-au întins pe parcursul a două ore.

În timpul cercetărilor pentru determinarea cauzelor accidentului rutier în care o femeie și-a pierdut viața polițiștii au fost anunțați de un nou accident pe șoseaua europeană. În zona Crucea Comisoaiei un autoturism Volkswagen în care se afla o familie de romi ce se întorcea de la Iași a părăsit sensul de mers și s-a înfipt într-un parapet de pe marginea drumului după ce șoferul a pierdut controlul direcției într-o curbă, cel mai probabil din cauza oboselii.

În urma impactului cu parapetul o roată a autoturismului a fost ruptă însă cei 6 ocupanți ai mașinii 5 adulți și un copil au suferit doar răni ușoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.