Razvan Cirap

Clubul GTC MotorSport organizează o acțiune umanitara de Paști, în perioada 26-28 aprilie 2013, în județul Buzău. Membrii clubului își propun să ajungă la cei cu cele mai mari și multe nevoi, iar estimarea arată car ar fi vorba de aproape 30 de familii. Datele despre beneficiari sunt strânse prin metodele oficiale (primării, asistența socială, școală etc.), dar și prin cele informale, de deplasare efectivă în locațiile identificate astfel încât să existe certitudinea că vor fi ajutați cei care au cu adevărat nevoie de sprijin.
Caravana GTC MotorSport va pleca de la București în seara zilei de 26 aprilie și va ajunge la Monteoru unde se va caza la Casa cu Tei și se va stabili programul pentru ziua următoare. Pe 27 aprilie se vor încărca pachetele în mașini și se va pleca în coloană către beneficiari iar duminică dimineață piloții mașinilor de off-road vor face o demonstrație pe traseele pe care s-a desfășurat în toamna anului 2012 Cupa GTC.
Donațiile se pot face în contul RO27 INGB 0000 9999 0002 7003 deschis la ING Bank, pe numele Răzvan Gabriel Cirap
Prin această acțiune clubul GTC MotorSport își propune să-i ajute pe oamenii izolați din perspectiva locației, pe cei cu venituri foarte mici, cei are au mulți copii sau trăiesc singuri, fără sprijin din partea rudelor sau persoanele în vârstă
„Vrem să-i ajutăm pe acești oameni cu ceea ce au nevoie pentru a le asigura niște sărbători de Paști decente, nu următoarele 3 luni de existență. Vrem să îi facem să zâmbească sincer. Vrem să ne și distrăm și vrem să o facem cu cei care vor să ajute, ne cunosc și ne plac sau nu ne cunosc încă și ne vor plăcea cu siguranță. Vă așteptăm și ne pregătim pentru asta!”, a declarat Răzvan Cirap, președintele Clubului GTC MotorSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.