Activitatea în Spitalul Județean, blocată pentru 2 ore

0
185

Membrii Sanitas din Spitalul Județean Buzău au protestat timid, miercuri, timp de două ore pentru a atrage atenția asupra inechităților salariale din sistemul de Sănătate. Acțiunea de miercuri face parte dintr-un protest la nivel național cu scopul de a sensibiliza factorii de decizie astfel încât să nu se ajungă la greva generală.
Sindicaliștii aflați în serviciu au întrerupt activitatea timp de două ore și s-au strâns în holul celei mai mari unități spitalicești din județ. Între orele 8.00-10.00 activitatea a fost sistată asigurându-se doar urgențele.
„Participă toţi acei membri care se află acum în spital. Activitatea este oprită pentru 2 ore, între orele 8-10, timp în care nu se asigură decât urgențele. Am vrea să aibă un răsunet această grevă de avertisment. Lumea să își pună întrebări. Ce se întîmplă în aceste 2 ore, cît personalul lipseşte? Aş vrea să se simtă acest lucru, să se audă. Facem în continuare presiuni asupra autorităţilor, să fim susţinuţi, să nu mai fim oile negre din system și să scăpăm de umilinţă. Sperăm să nu se ajungă la Greva Generală”, a declarat Mihai Ştefan, lider interimar Sanitas Buzău.
Dacă revendicările sindicaliștilor din sănătate nu vor avea ecou membrii Sanitas sunt hotărâți să declanșeze greva generală îndata de 31 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.