Florin Suditu

Poliţiştii buzoieni caută de câteva săptămâni un adolescent în vârstă de 17 ani, care a plecat de la domiciliul bunicii sale şi nu a mai revenit. La data de 14 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că SUDITU FLORIN în vârstă de 17 ani din comuna Cernăteşti a plecat de la domiciliu din data de 22 octombrie şi nu a mai revenit.
Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că minorul este în plasament familial la bunica maternă, iar în ziua de 22 octombrie a plecat de acasă către şcoală, având asupra lui suma de 746 de lei.
La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, SUDITU FLORIN a fost dat în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile ce se impun în vederea depistării lui.
Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea adolescentului sunt rugate să se adreseze de îndată celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.
Semnalmentele adolescentului dispărut sunt: păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten acneic. La momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcat cu pantaloni tip bluejeans de culoare albastră, tricou de culoare verde, geacă din fâş de culoare neagră şi era încălţat cu pantofi tip adidas de culoare neagră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.