Erjica Moraru
O adolescentă din Nehoiu este căutată de polițiștii din întreaga țară după ce, duminică, nu s-a mai întors acasă de la târgul unde părinții o trimiseseră să facă cumpărături. Văzând ca afară se întunecă și fiica sa nu are nici un gând să se întoarcă acasă tatăl fetei a cerut ajutorul oamenilor legii, duminică, în jurul orei 22.00. Din primele cercetări efectuate de poliţişti imediat după primirea sesizării, a rezultat că în dimineaţa zilei de 6 iulie minora a fost trimisă de familie la târgul săptămânal din oraşul Nehoiu pentru a face unele cumpărături, însă până la momentul sesizării nu a revenit la domiciliu. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Moraru Maria-Erjica a fost văzută în jurul orei 16.00, pe o stradă din oraşul Nehoiu, fiind însoţită de un tânăr. De asemenea, membrii familiei au precizat că minora a mai plecat de acasă, însă a fost găsită de către aceştia şi adusă la domiciliu.
Pentru că nu au dat de urma minorei polițiștii au hotărât ca Maria Erjica Moraru să fie dată în urmărire la nivel naţional.
Fata, în vârstă de 14 ani, are înălţime 1,65 – 1,68 m, constituţie astenică, faţa ovală, ochi căprui, părul lung, şaten închis. Ca semn particular are o aluniţă de mici dimensiuni pe buza superioară. Când a plecat de la domiciliu, era îmbrăcată cu o cămaşă albă, cu fustă de culoare neagră, lungă până în zona genunchilor, era încălţată cu sandale negre cu toc, la gât avea un colier, iar asupra sa avea o geantă de umăr de culoare neagră.
Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.