disparuta

O adolescentă de 16 ani i-a pus pe jar pe polițiștii buzoieni și nu numai. Fata a fugit din centrul de plasament de la Beceni unde era îngrijită.
De altfel, dispariția ei a fost anunțată polițiștilor de reprezentanţii Centrului Rezidenţial pentru Recuperarea şi Reintegrarea Copilului cu Tulburări de Comportament nr. 5 Beceni. Aceștia au sesizat poliţiştii Secţiei 2 poliţie rurală Beceni cu privire la faptul că DINU RAMONA SIMONA în vârstă de 16 ani, sub pretextul deplasării la un magazin alimentar din zonă, a plecat din centru şi nu a mai revenit.
Din primele verificări efectuate de poliţişti imediat după primirea sesizării, a rezultat că tânăra a fost văzută ultima dată în compania unui prieten.
La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, DINU RAMONA SIMONA a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei.
Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea tinerei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.
Semnalmente: 1,57 m înălţime, corpolentă, ochi căprui, păr vopsit roşu castaniu, tuns la baza umerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.