Adolescenta care a scăpat cu viaţă din accidentul provocat marţi seară de primarul localităţii Cernăteşti, Valerică Şercăianu, este în grija medicilor de la Spitalul Judeţean Buzău. Adolescenta de 15 ani este internată în secţia Chirurgie Infantilă, cu leziuni minore, fiind în afara oricărui pericol.
Fata este însă extrem de şocată de ce i s-a întămplat pe drumul dinspre şcoală spre casă, cînd a fost lovită în plin de Jeep-ul condus de primarul din Cernăteşti. Adolescenta nu ştie la acest moment că prietena sa care o însoţea a murit în urma accidentului.
Ancuţa, adolescenta care a murit în accidentul de marţi seară, ar fi împlinit joi 15 ani. Fata era singură la părinţi astfel că şocul este cu atât mai mare pentru cei care i-au dat viaţă.

Reamintim, primarul comunei Cernăteşti, judeţul Buzău, Valerică Şercăianu, a provocat marţi seară un cumplit accident de circulaţie în localitatea Potoceni. Omul, băut fiind la volan, s-a angajat într-o triplare, a lovit o maşină, după care a acroşat două adolescente iar în final s-a oprit într-un stîlp de electricitate. Una dintre copile a murit în urma impactului în timp ce colega sa a fost rănită. Cele două fete se întorceau acasă de la şcoală când s-a produs nenorocirea.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.