Polițiștii buzoieni le-au identificat pe toate cele patru agresoare ale Teodorei Bârsan. Ele sunt eleve cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani și învață în Liceul Pedagogic și respectiv la Liceul de Arte „Margareta Sterian”. Trei dintre ele au fost deja audiate în prezența părinților iar cea de-a patra urmează să treacă astăzi pe la sediul Poliție Municipale pentru a povesti ce a determinat-o să o bată pe cântăreaţă.
„În urma activităților desfășurate de polițiștii de proximitate s-a reușit și identificarea celorlalte două agresoare indicate în sesizarea depusă la Poliția municipiului Buzău. Trei dintre suspecte au fost deja audiate în prezența părinților și același lucru urmează să se întâmple și cu cea de-a patra minoră. Suspectele sunt toate eleve cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe iar polițiștii continuă cercetările ”, a declarat, în această dimineaţă purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Florina Crucianu.
În timpul audierilor, tinerele și-au recunoscut fapta. Scandalul a pornit, se pare, de la o fostă elevă a Școlii nr.11, în prezent elevă a Liceului Pedagogic care ar fi povestit că Teodora Bârsan o vorbea de rău spunând totodată că ar avea o relație cu iubitul agresoarei.
Între timp, Teodora Bârsan a rămas internată în spital, ea acuzând în continuare dureri în partea stângă.
„Nu se pune problema de externare. Așteptăm în continuare rezultatul analizelor și apoi vor mai trebui făcute câteva radiografii”, ne-a declarat în această dimineaţă, Gigi Bârsan, tatăl Teodorei. Totodată, tatăl cântăreţei a adăugat că agresoarele încearcă să o denigreze pe fiica sa, pe reţelele de socializare.
„Au inceput să îi scrie pe pagina de Facebook că Teodora umblă cu droguri și chiar unul dintre părinți a luat legătura cu mine aseară și i-am spus aceste lucruri. Dacă e vorba de așa ceva, nu știu unde ajungem. Pe fata mea nu a văzut-o nimeni amețită, nu a fugit niciodată de la ore iar eu nu mi-am învățat copilul să joace fotbal cu alții în fața școlii”, a declarat Gigi Bârsan.
În final, părintele fetei agresate a ținut să precizeze că nu urmărește să facă rău părinților agresoarelor însă dorește ca aceștia să își educe copiii astfel încât să nu se mai ajungă la situaţii atât de grave cum este cea a fiicei sale internată în spital după o bătaie administrată în faţa şcolii în care învaţă.
„Vreau să fie clar pentru toată lumea. Nu vreau să le fac rău părinților, pentru că fiecare avem copii și te pot pune într-o astfel de situație. Eu le-am spus clar și le repet la toți. Dacă educația în casă este una nu trebuie să facă așa ceva pe stradă” a încheiat tatăl Teodorei Bârsan.
Între timp, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a anunţat că se vor face anchete în şcolile în care învaţă cele patru agresoare, urmând să se ia măsuri pentru ca astfel de fapte să nu se mai întâmple.
Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Teodora Barsan ar trebui sa/si vada de scoala si mai apoi de baieti. Se pare ca tot scandalul a pornit de la gelozia uneia dintre agresoare. Daca Teodora ar fi fost fata cuminte nu ar fi existat motive. Binainteles ca asta nu scuza fapta celorlalte fete. Dar sa se inteleaga ca nici Teodora nu este prea bine educata. Nu are cine stie ce talent, dar are deja aere de vedeta.

  2. „ancheta inspectoratului, ancheta politiei!” vax albina! Până una alta exmatriculate şi apoi vorbim! Tălălăiala asta unde va duce.? La corupţia! Celelalte fete (adică părinţii), bătăuşele, vor da nişte bani şi cauza se termină prin „împăcarea părţilor). Cele două unităţi de învăţământ ce fac?
    S-au bătut în faţa şcolii, după ieşirea de la cursuri, sunt elevele noastre, ??? Pa! Acasă! Nota scăzută la purtare la limită şi s-o mai facă şi altădată. In funcţie de gravitatea loviturilor, părinţii să plâtească, să-i usture!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.