Adrian Merișan, agresorul bărbatului înjunghiat la terasă, eliberat de procuror după audieri

0

UPDATE: În urma audierilor procurorul a decis eliberarea lui Adrian Merișan. Bărbatul a fost lăsat să plece acasă împotriva sa fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Adrian Constantin Merișan, bărbatul care alături de fiul și nepotul său ar fi atacat un bărbat aflat la o terasă cu mai multe lovituri de cuțit pledează nevinovat și susține că  el ar fi fost victima bărbatului de 45 de ani.

„Nici nu știam că este acolo, eu îl credeam plecat din țară. Am mers la bar și când l-am văzut i-am zis doar că parfumul pe care mi l-a vândut nu a fost original. Atunci au început să arunce în mine cu scaune se vede pe filmare cum zboară scaune de la terasă și niște cioburi m-au rănit la mâini după cum se vede. Nu l-am lovit cu nimic”, a spus Adrian Merișan înainte de a intra la audieri.

După ce a fost prins de anchetatori și audiat lui Adrian Merișan  i-a fost schimbată încadrarea juridică a faptei și, din primele informații, el va fi acuzat de tentativă de omor. El a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău și urmează să fie audiat urmând ca procurorul să decidă dacă îl va reține pentru 24 de ore sau îl va prezenta direct magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Tot la Parchet au ajuns și cei doi minori care au fost alături de tatăl și respectiv unchi la altercație de pe strada Ion Băieșu. Cei doi băieți de 13 ani au intrat la audieri în prezența avocatului și a părinților pentru ca organele de anchetă să stabilească cum s-au petrecut faptele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.