Adrian Petre a fost ales, joi,  pentru încă patru ani în fruntea  Asociației Județene de Fotbal în cadrul Adunării Generale Ordinare a Asociației Județene de Fotbal Buzău. În cadrul lucrărilor acestei adunări a fost prezentat raportul de activitate al mandatului 2019 – 2023 și a fost aleasă conducerea asociaței pentru perioada 2023 – 2027.

Întâlnirea s-a desfășurat într-un cadru elegant în care membrii afiliați, invitații de onoare și toți prietenii fotbalului buzoian au avut parte de un eveniment pe măsura importanței fotbalului și a sportului în viața unei comunități sănătoase. La eveniment au fost prezenți: Gabriel Bodescu, Mihai Stoichiță, Miodrag Belodedici și nume importante ale comunității buzoiene care și-au arătat sprijinul pentru conducerea AJF Buzău și pentru obiectivele pe care aceasta și le-a propus în următorul mandat.

„Am încredere în viziunea mea, în puterea mea de muncă, în echipa mea și în toți colaboratorii asociației, toți sunt oameni profesioniști, dedicați și iubitori ai fenomenului fotbalistic. Am încredere că suntem cu toții conștienți de importanța sportului în viața sănătoasă a unei comunități, avem aceeași motivație de a oferi buzoienilor noștri fotbal de valoare, atât în calitate de jucător, cât și de spectator” a declarant  președintele AJF Buzău, Adrian Petre, reconfirmat în funcție pentru încă un mandat.

 

Vali MOCANU

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.