Viorel Ion-1
Situaţie explozivă în Crîng! Gloria Buzău nu se va prezenta la meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi şi este pe punctul de a se retrage din campionat, a anunţat antrenorul Viorel Ion. Tehnicianul grupării buzoiene a ţinut să precizeze faptul că jucătorii au refuzat să se mai antreneze şi să mai revină în cantonamentul de la stadion, motivul fiind restanţele financiare. ,,Vioară” susţine că fotbaliştii săi vor să li se achite măcar două-trei salarii din cele şase pe care le au de primit, însă este sceptic că se va rezolva această problemă.
,,Jucătorii au refuzat să se antreneze şi nici nu mai vin în cantonament iar meciul cu Oţelul Galaţi este compromis deoarece jucătorii nu vor să se prezinte din cauza restanţelor financiare. Nu mai vor doar un salariu ci jumătate din ce au de încasat. S-au săturat, de şase luni tot vor banii. Oţelul se prezintă, dar degeaba fiindcă nu are cu cine să joace. Echipa se va retrage din campionat! Asta este realitatea, cu minciuni nu mai putem merge”, ne-a declarat în exclusivitate, antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.
Pentru a achita o parte din restanţele financiare ale jucătorilor, clubul din Crîng, aflat în insolvenţă şi la un pas de faliment, are nevoie urgentă de 150.000 lei.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.