cununie civila
Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări-Biroul pentru Imigrări al judeţului Buzău au descoperit în luna iulie, o casătorie de convenienţă încheiată între un albanez şi o româncă. Femeia de 27 de ani și-a cunoscut viitorul soț, un albanez de 31 de ani în Italia și au hotărât să se căsătorească pentru c bărbatul să poată beneficia de permis de ședere în România ceea ce i-ar fi permis libera circulație în spațiul european. Cei doi s-au căsătorit în luna februarie iar de atunci polițiștii Biroului pentru Imigrări au început monitorizarea și verificările pentru acordarea dreptului de şedere, în calitate de membru de familie al unui cetăţean român.
În urma anchetei, poliţiştii de la imigrări au constatat că cei doi soţi nu locuiau la reşedinţa declarată iar în cadrul interviului s-au constatat neconcordanţe în declararea datelor cu caracter personal, a circumstanţelor în care s-au cunoscut, soţii fiind inconsecvenţi în declaraţii, aspecte care au condus la concluzia că această căsătorie a fost încheiată de convenienţă.

Astfel, conform legislaţiei, s-a refuzat prelungirea dreptului de şedere al cetăţeanului albanez în România iar cetățeanul albanez a părăsit teritoriul României.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.