Echipa de conducerea de la vârful Primăriei Buzău este incomplete după demisia viceprimarului Andrei Neder iar numele unui înlocuitor al acestuia nu este cunoscut deocamdată. Potrivit primarului Constantin Toma cel de-al doilea viceprimar ar trebui să fie tot membru ALDE data fiind colaborarea la nivel național cu partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Cu toate acestea organizația județeană a ALDE urmează să decidă pe cine va trimite consilier municipal în locul lui Neder iar apoi rămâne de văzut dacă persoana va întruni votul majorității consilierilor pentru a putea ocupa fotoliul de viceprimar.

„Nu suntem sub papucul nimănui. Suntem într-o alianță la nivel național dar dacă vedem că ceva nu merge bine trebuie să ieșim și să spunem asta. Nu am avut discuții legate de demisia domnului Neder. A fost alegerea dumnealui și o respectăm. Vom avea un birou municipal de partid și vom stabili persoana cea mai responsabilă ca să ajungă consilier municipal. Tot în cadrul partidului vom lua și hotărârea pe cine vom desemna pentru funcția de viceprimar”, a declarant Adrian Mocanu liderul ALDE Buzău.

Biroul municipal al ALDE Buzău se va întruni joi la ora 17.00 urmând ca în ședință să se stabilească cine îi va urma lui Andrei Neder în funcția de consilier municipal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.