Fisici

Aleșii județeni au aprobat, joi, în unanimitate, preluarea de către Consiliul Județean Buzău a „Centrului de Agrement de la Fișici”, obiectiv aflat în proprietatea statului și administrat în prezent de Ministerului Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău. Centrul de agrement de la Fișici este format dintr-o clădire în suprafață de aproape 500 de metri pătrați formată din parter și etaj și peste 1000 de metri pătrați de teren.
După adoptarea proiectului de hotărâre, Consiliul Județean va trimite documentele către Ministerul Tineretului și Sporturilor pentru elaborarea unei hotărâri de Guvern care va trece tabăra de la Fișici în domeniul public al județului Buzău și administrarea Consiliului Județean.
După ce va prelua imobilul, Consiliul Județean se va ocupa de întreţinerea şi modernizarea acestuia și va amenaja, cel mai probabil, în zonă o stațiune de tratament balnear având în vedere prezența în zonă a unor ape sulfuroase benefice tratării anumitor boli.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.