COnsiliu Judetean
Consilierii județeni au aprobat, miercuri, împărțirea banilor proveniți din ultima rectificare bugetară. Proiectele au fost aprobate în general cu majoritate de voturi pentru că au fost și proiecte la care aleșii PNL au votat împotrivă, nefiind de acord cu proiectele inițiate de conducerea deliberativului județean.
Vezi aici cum au fost împărțiți banii către unitățile administrativ teritoriale din județ!
La finalul ședinței de Consiliu Județean, consilierii liberali au venit cu două solicitări, una care propune ca toți aleșii județeni să își doneze indemnizațiile pe luna decembrie pentru sprijinirea buzoianului Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul din clubul bucureștean Colectiv, și alta prin care au cerut conducerii Consiliului Județean să verifice dacă toate instituțiile din subordine au avizele necesare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență astfel încât să nu existe probleme tocmai în imobilele aflate în proprietatea Consiliului Județean
Președintele interimar al Consiliului județean, Petre Emanoil Neagu, le-a spus aleșilor că nu ar vrea să adopte o hotărâre de consiliu pentru ca lefurile aleșilor să fie donate pentru cauze umanitare și a apreciat că un astfel de gest trebuie făcut de fiecare ales în parte în funcție de ceea ce simte .
În ceea ce privește verificarea instituțiilor aflate în subordine Consiliului Județean, Neagu a spus că verificările au fost deja demarate și așteaptă o primă raportare a stării din teren la începutul săptămânii viitoare.
„Noi am făcut verificări pentru a fi siguri că nu se poate repeta evenimentul de la clubul Bucureștean și așteptăm o evaluare care ar putea fi gata la începutul săptămânii viitoare”, a declarat președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

  1. […] Consilierii județeni au aprobat, miercuri, împărțirea banilor proveniți din ultima rectificare bugetară. Proiectele au fost aprobate în general cu majoritate de voturi pentru că au fost și proiecte la care aleșii PNL au votat împotrivă, nefiind de acord cu proiectele inițiate de conducerea deliberativului județean. Vezi aici cum au fost împărțiți banii către unitățile administrativ teritoriale din județ! La finalul ședinței de Consiliu Județean, consilierii liberali au venit cu două solicitări, una care propune ca toți aleșii județeni să își doneze indemnizațiile pe luna decembrie pentru sprijinirea buzoianului Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul din clubul bucureștean Colectiv, și alta prin care …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.