CLM Buzau

La Buzău nu vor fi probleme cu asigurarea agentului termic pe timp de iarnă. Asigurarea vine din partea edilului șef, Constantin Boșcodeală, după ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal în care a fost votat bugetului împrumutului intern contractat de municipiul Buzău cu Ministerul Finanţelor Publice în urma căruia în conturile municipalității vor ajunge 25 de milioane de lei. Banii vor fi folosiți pentru achitarea agentului termic necesar încălzirii buzoienilor racordați la sistemul centralizat de încălzire și vor fi înapoiați, cel mai probabil, pe parcursul anului viitor.
Buzoienii care beneficiază de serviciile Regiei Autonome Municipale plătesc pentru o gigacalorie 185 de lei iar suma este neschimbată în ultimii ani.

1 COMENTARIU

  1. […] La Buzău nu vor fi probleme cu asigurarea agentului termic pe timp de iarnă. Asigurarea vine din partea edilului șef, Constantin Boșcodeală după ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal în care a fost votat bugetului împrumutului intern contractat de municipiul Buzău cu Ministerul Finanţelor Publice în urma căruia în conturile municipalității vor ajunge 25 de milioane de lei. Banii vor fi folosiți pentru achitarea agentului termic necesar încălzirii buzoienilor racordați la sistemul centralizat de încălzire și vor fi înapoiați, cel mai probabil, pe parcursul anului viitor. Buzoienii care beneficiază de serviciile Regiei Autonome Municipale plătesc pentru o gigacalorie 185 de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.