În ton cu starea ei pozitivă, Alexandra Stan lansează videoclipul piesei “Balans”, o colaborare cu Mohombi, cântăreţul suedezo-congolez.

După cum ne-a obişnuit deja prin clipurile anterioare, “We Wanna” şi “I did it, Mama”, Alexandra Stan este însoţită, în noul videoclip, de mulţi bărbaţi, alături de care da o mega petrecere, iar protagonistul principal masculin este chiar Mohombi, care îi da târcoale frumoasei cântăreţe.

Despre noul ei single, Alexandra Stan mărturiseşte: “Videoclipul este foarte dinamic şi colorat, aşa cum arată de fapt şi viaţă unui artist pop. Ne-am distrat mult la filmări şi mă bucur că piesă “Balans” este noul meu single de pe albumul “Alesta”, care a fost lansat chiar astăzi în Japonia, unde voi ajunge şi eu peste o săptămâna pentru un turneu de promovare”.

“Balans” este o colaborare între mai mulţi producători şi compozitori de succes, printre care Marco & Seba (Marcel Botezan şi Sebastian Bărac), Breyan Isaac şi Mohombi.

Alexandra Stan continuă să-şi ţină aproape fanii japonezi prin lansarea celui de-al treilea album de studio, “Alesta”, care se va bucură de un turneu de promovare de două săptămâni în Ţară Soarelui Răsare, artista menţinându-se astfel pe primele locuri în vânzări, dar şi pe podiumul topurilor muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.