În plină desfăşurare a turneului “#PUR”, Alexandra Uşurelu ajunge pe 13 februarie la Buzău, unde va susţine un concert cu cvartet de corzi în Club No Limit.
“Acesta-i sufletul meu”, “Mai bine în doi”, “Preţul corect” şi noua melodie “Suflet, rămâi pur” sunt doar câteva dintre cântecele care se vor auzi la concertul din Buzău.
Despre emoţiile revenirii în Buzău, Alexandra Uşurelu mărturiseşte: ”M-am întâlnit prima dată cu publicul din Buzău la Cafeneaua Artiștilor. Lansasem recent cântecul ”Ceva se întâmplă cu noi” și publicul de acolo ne-a făcut surpriza de a cânta întreg acest cântec împreună cu noi și domnul Mircea Vintilă, invitatul nostru surpriză de atunci. A fost superb să mergem pentru prima oară într-un loc și să fim întâmpinați cu atâta dragoste. Am emoții când mă gândesc la oamenii calzi de atunci, pe care sper că-i voi întâlni și sâmbătă, 13 februarie, la concertul meu împreună cu cvartetul de corzi Muse Quartet.”

Alexandra Usurelu_Buzau

Pe ultima sută de metri, fanii Alexandrei Uşurelu mai pot cumpăra bilete pentru concertul simfonic susţinut alături de Muse Quartet de la locul defășurării concertului sau de aici: http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-si-muse-quartet-pur-la-buzau-24501/

1 COMENTARIU

  1. […] În plină desfăşurare a turneului “#PUR”, Alexandra Uşurelu ajunge pe 13 februarie la Buzău, unde va susţine un concert cu cvartet de corzi în Club No Limit. “Acesta-i sufletul meu”, “Mai bine în doi”, “Preţul corect” şi noua melodie “Suflet, rămâi pur” sunt doar câteva dintre cântecele care se vor auzi la concertul din Buzău. Despre emoţiile revenirii în Buzău, Alexandra Uşurelu mărturiseşte: ”M-am întâlnit prima dată cu publicul din Buzău la Cafeneaua Artiștilor. Lansasem recent cântecul ”Ceva se întâmplă cu noi” și publicul de acolo ne-a făcut surpriza de a cânta întreg acest cântec împreună cu noi și domnul Mircea Vintilă, Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.