Alexandru DUNEL
Social democratul Alexandru Dunel este noul viceprimar al Buzăului, acesta venind pe locul rămas liber de Sebastian Radu, care și-a dat demisia recent. Dunel a fost votat de 14 aleși municipali în timp ce 4 s-au abținut de la vot. Propunerea a venit din partea celuilalt viceprimar, social democratul Fănică Bârlă.
”Din moment ce m-am înscris în cursă înseamnă că am vrut. O să am partea de investiții și gospodărirea locală. Dacă mai sunt și alte sarcini vom vedea la momentul potrivit. Proiecte deosebite nu știu dacă vă pot spune acum, îmi trebuie ceva timp, o să fiu un viceprimar al străzii, vin de la Urbis care se ocupă de asfaltări și am habar de această situație din Buzău pe care vreau să o îmbunătățim. Vom vedea cât voi putea”, a declarat ulterior Alexandru DUnel.
În lupta pentru postul de viceprimar al municipiului reședință de județ a intrat și liberalul Vasile Olariu, propus de Constantin Ionescu, asta după ce consilierul PNL Vasile Mirea a declarat în plen că formațiunea liberală nu are candidat.Olariu a fost votat de 3 consilieri municipali, deși PNL numără în Consiliul Local MUnicipal 5 aleși. Silviu Roșioru de la PPDD nu a mai candidat, așa cum se anunța în urmă ci ceva vreme.
La finalul ședinței CLM, primarul Boșcodeală a declarat vis-a-vis de alegerea unui nou viceprimar în persoana lui Alexandru Dunel: ””Activitatea și vechimea în partid au stat la baza propunerii lui Alexandru Dunel pentru postul de viceprimar. Propunerea, făcută din rândul aleșilor locali, s-a votat în Consiliul Organizației Municipale a partidului. Cred că domnul Dunel este foarte potrivit pentru că a lucrat și în administrație, va face în continuare tot ce e necesar ca lucrurile să meargă bine”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.