elicopter

Un elicopter va duce alimente de primă necesitate, apă, conserve, pâine,  în localitățile  Brădeanu, Mitropolia și Smârdan, unde oamenii sunt izolați de șase zile.

Va fi un transport aerian  de alimente,  cu  punct de aprovizionare  U.M.  2000 Buzău, către localităţile: Brădeanu, Mitropolia, Smârdan prin Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă cu sprijinul Consiliului Judeţean Buzău. Alimentele vor fi distribuite cu ajutorul polițiștilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Buzău.

”Ne-am blocat vineri, ne-am deszăpezit după primul val de viscol dar doar pentru două ore. Oamenii nu au avut timp să se aprovizioneze, n a fost timp de nimic, ne am blocat din nou. Dumnezeu știe când vor fi deszăpezite drumurile aici, cred că e de durată”, a declarat primarul comunei Brădeanu,  Ștefan Nistor.

În județul Buzău, joi după amiază, mai sunt izolate 89 de sate și cătune din 30 de comune. De asemenea, sunt blocate 8 drumuri județene și trei drumuri naționale: DN 22 Râmnicu Sărat Brăila, DN 2 C Buzău Slobozia și DN 2 B Buzău Brăila.

Pe restul de trei drumuri naționale din Buzău se circulă în condiții de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.