Turneul de promovare al albumului „Epizodia”, pe care ALTERNOSFERA, trupa de rock din Republica Moldova l-a început la jumătatea acestei luni, continuă cu un concert la Buzău. Evenimentul este programat sâmbătă, 30 martie și se va desfășura la Cafeneaua Artiștilor de la ora 21.00.
Albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formației ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – „Virgula”, a fost lansată în luna octombrie a anului trecut. Daca „Virgula” reprezintă miezul tripticului, atunci „EPIZODIA” este întregul din irațional. Cel de-al treilea album va fi lansat pana la sfârșitul anului.

Chintesența tripticului gravitează în jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorita relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul EPISODIA își propune să devina inseparabil de ALTERNOSFERA și universul său: publicul.
Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară. În primii ani formația își caută tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experiență și înregistrează primele demo-uri.

Primul album – „Orașul 511” a fost lansat în mai 2005 și include piesa “Wamintirile”, single ce a „invadat” posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lansează „Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică” iar în 2008 lansează EP-ul „Flori din groapa Marianelor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.