Radar politie-3

Crăciunul i-a scos în stradă pe polițiștii buzoieni. Nu la vreun miting ori pentru vreo altă formă de protest ci pentru a se asigura că sărbătorile ne vor fi liniștite.

Numai în primele două zile de Crăciun, polițiștii au aplicat amenzi de peste 400 de milioane de lei vechi, majoritatea scrise pe numele unor șoferi vitezomani.

”Poliţiştii buzoieni au constatat 18 infracţiuni (9 de natură judiciară, 6 la regimul circulaţiei, două de natură economică şi una de altă natură) şi au aplicat 203 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 53 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 132 la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 12 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, una la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi cinci la alte acte normative”, se arată într-un comunicat remis vineri de IPJ Buzău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.