taxi
Zeci de taximetriști din Râmnicu Sărat au fost amendați miercuri, în cadrul unei acțiuni organizate de Biroul Rutier și de Ordine Publică din Poliția municipiului împreună cu poliţişti locali şi inspectori de la Primărie şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău. Autoritățile au verificat legalităţii activităţilor de transport public de persoane în regim taxi, acțiune care a scos la iveală o serie de nereguli în ceea ce-i privește pe taximetriștii care-și fac veacul prin Râmnicu Sărat.
Astfel, mulți dintre taximetriștii verificați de polițiști nu aveau documentele asupra lor, alții nu aveau tarifele afișate la vedere în timp ce alții au fost sancționați pentru că goneau nebunește pe străzile din Râmnic, punându-i în pericol atât pe pacienți cât și pe ceilalți participanți la trafic.
De asemenea, unul dintre şoferii sancţionaţi a rămas fără permis pentru că nu a acordat prioritate de trecere autovehiculelor care rulau pe drumul prioritar. În cadrul aceleiași acţiunii, a fost identificat şi un bărbat de 39 de ani, din comuna Grebănu, care desfăşura activităţi de taximetrie fără a fi angajat cu contract de muncă. Verificările în acest caz sunt continuate de reprezentanţii I.T.M. Buzău.
În total, acțiunea care i-a vizat pe taximetriștii din Râmnicu Sărat s-a lăsat cu amenzi în valoare de 8000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.