Tragedie, vineri seară, pe raza satului Varlaam. Un tânăr de 30 de ani, angajat al Ocolulului Silvic Penteleu, a murit după ce camionul pe care îl conducea și care era plin cu lemne, a căzut într-o râpă adâncă de zeci de metri. Nenorocirea s-a produs, din primele date, după ce drumul a cedat sub greutatea camionului plin cu lemne.

Autovehiculul s-a răsturnat în râpă iar șoferul a fost pur și simplu aruncat la mare distanță de camion. Bărbatul murit pe loc în timp ce pasagerul, un bărbat de 44 de ani, a reușit să iasă din mașină și să se salveze. Omul a fost totuși rănit și a fost dus la spital.

Pentru scoaterea cadavrului din râpa adâncă de zeci de metri, au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, misiunea fiind extrem de dificilă. Conform pompierilor, distanţa dintre camion şi şoferul care a fost aruncat din maşină era de cel puţin 25 de metri.

Misiunea salvatorilor a fost extrem de dificilă. Pe de-o parte, pompierii au decuplat bornele camionului din rezervorul căruia se scurgea combustibil, pe de ală parte au intervenit pentru scoaterea cadavrului din râpa adâncă.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.