Companiile Green Group din Buzău (GreenTech, GreenWEEE și GreenFiber) organizează astăzi, 14 mai, la punctul de lucru Frasinu, o acțiune de vaccinare pentru angajații din fabrici.

Vaccinarea se realizează în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Buzău și Instituția Prefectului Buzău, în cabinetul medical al unității, fără a fi necesară o programare prealabilă în platforma virtuală.  O echipă mobilă de vaccinare va fi prezentă începând cu orele 15:00 la sediul companiei, pentru a asigura vaccinarea personalului interesat. Angajații au posibilitatea de a-și lua câteva ore libere, sau restul zilei libere, în funcție de starea de sănătate post-vaccin.

Considerăm că vaccinarea este cea mai bună protecție împotriva îmbolnăvirii covid-19, astfel că am promovat și comunicat în cadrul companiilor noastre mesaje pentru a încuraja vaccinarea.  Ne bucură foarte mult faptul că am putut aduce o echipă mobilă pentru facilitarea administrării vaccinului, aceasta fiind o măsură importantă pentru protejarea sănătății angajaților, unul dintre cele mai importante obiective ale noastre în această perioadă”, a declarat Nicoleta Damian, Manager de Resurse Umane în cadrul grupului.

În cadrul companiilor din Green Group s-au implementat încă de la începutul pandemiei măsuri de siguranță împotriva răspândirii virusului și s-a comunicat intens pentru a atenua temerile sau îngrijorările legate de vaccin în rândul angajaților.

Companii Green Group, cu sediul în Buzău

În prezent, în județul Buzău, Green Fiber (compania care produce fibră sintetică din PET reciclat) are 613 salariaţi, GreenTech (compania care reciclează deşeurile PET) 537 de angajaţi, iar Green WEEE (fabrica de reciclare a deşeurilor electronice) are 240 de angajaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.