După eşecul cu CSMS Iaşi, antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu a declarat că, având în vedere cum au decurs ostilităţile în teren, echipa sa ar fi meritat un punct. Tehnicianul grupării din Crîng a ţinut să precizeze că fiecare joc disputat reprezintă o experienţă pentru elevii săi şi se bucură că există şi gânduri pozitive. Ciobanu consideră că echipa are potenţial dar trebuie să-l mai şi valorifice în timp.
,,Acest meci l-am pierdut în primul rând din cauza erorilor făcute şi nu mai are rost să vorbim să înţeleagă lumea că ne plângem de tinereţea echipei. Jocul greşeala aşteaptă. Din păcate, în prima repriză am greşit la construcţie iar adversarul ne-a sancţionat sever. Până la final am pus presiune pe advresar şi ne-am creat câteva ocazii de gol însă poate că ne-a lipsit şi puţină şansă. Un punct era absolut meritat. Jucătorii sunt extrem de necăjiţi pentru că la fel ca în meciul trecut au muncit mult dar nu au obţinut nimic. Trebuie să fim însă încrezători fiindcă am jucat împotriva unei echipe puternice care se bate la promovare”, a adăugat Mihai Ciobanu.
În ciuda eşecului suferit vineri şi a celor doar 13 puncte acumulate până acum, antrenorul Gloriei Buzău încă mai speră într-o minune în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.