Prestaţia elevilor săi în amicalul cu Unirea Slobozia câştigat cu 1-0 l-a mulţumit într-o oarecare măsură pe antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu. Acesta a precizat că important este şi faptul că meciul s-a terminat fără jucători accidentaţi având în vedere terenul acoperit cu zăpadă şi gheaţă. Tehnicianul grupării din Crîng a mai adăugat că, indiferent de condiţii, Gloria trebuie să fie pregătită cât mai bine pentru reluarea campionatului.
,,Ne bucurăm că am reuşit să disputăm jocul şi să-l terminăm fără sechele din punct de vedere medical. Suntem încă într-o perioadă dificilă din cauza vremii care nu ne ajută deloc dar încercăm să ne adaptăm la condiţii deoarece trebuie să fim pregătiţi de start. Pe noi nu ne aşteaptă nimeni. În acest joc m-a mulţumit faptul că echipa a avut disponibilitate la efort şi a fost combativă. În general, băieţii au fost preocupaţi de organizarea jocului în fazele de apărare şi atac. Din păcate, pe unii jucători îi defavorizează starea terenului şi-i menajez fiindcă este periculos şi se accidentează. Le-am dat ocazia celor tineri să profite şi au fost combativi dealtfel aşa cum mă aşteptam”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău.
Referitor la jucătorii aduşi în aceasta iarnă,tehnicianul Mihai Ciobanu a spus că împreună cu ceilalţi trebuie să confirme în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.