Înfrângerea cu scorul de 1-3 şi presataţia echipei din meciul de acasă cu Dunărea Galaţi l-au dezamăgit tare pe antrenorul Gloriei Buzău, Marcel Ploae punându-l serios pe gânduri. Tehnicianul nu a ascuns faptul că ia în calcul chiar şi varianta despărţirii de gruparea din Crîng. Deşi, joi anunţa că intră în silenzio stampa, Ploae a venit totuşi la conferinţa de presă după joc şi a admis faptul că formaţia buzoiană şi-a semnat practic sentinţa la retrogradare. Antrenorul Gloriei Buzău a ţinut să precizeze că se gândeşte dacă va mai rămâne pe banca acestei echipei până la finalul campionatului, decizia urmând să fie luată după o discuţie cu cei din conducerea clubului.
,,Chiar mă mai gândesc dacă voi continua şi îmi pare rău că am dezamăgit dar asta este viaţa, trebuie să îţi asumi şi eşecurile. Regret cel mai mult însă că am fost la acel joc de la Otopeni, înainte să preiau echipa deoarece cred că m-am păcălit. Acolo am văzut altă echipă şi am fost indus în eroare fiindcă nu e tarlaua mare ca la Buzău dar asta e. Trebuia să văd mai multe jocuri însă acum îi cunosc şi eu mai bine. Să nu gândiţi că am venit la Gloria pentru bani, fiindcă că nu am primit nimic şi am cheltuit mulţi pe aici”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marcel Ploae.
Pe de altă parte, antrenorul Gloriei Buzău spune că în meciul cu Dunărea Galați jucătorii săi au avut o evoluţie cât de cât buna, dar în a doua au căzut psihic. Ploae a mai spus că adversara a fost una puternică,masivă şi mult mai bine pregătită fizic.
,,La pauză le-am zis că încă nu e cîştigat meciul şi să aibă altă atitudine, dăruire şi să încerce să menţină aceeaşi presiunea pe adversar. După golul egalizator nu au mai fost însă aceiaşi jucători şi din păcate au căzut psihic”, a punctat antrenorul echipei buzoiene.
Marcel Ploae a preluat conducerea tehnică a echipei din Crîng în urmă cu două etape iar de atunci buzoienii nu au luat nici un punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.