Anunț important pentru părinții cu copii mici. Creșele se deschid luni și marți și își așteaptă copilașii. Decizia a fost luată duminică, la nivelul Primăriei Buzău, în subordinea căreia se află aceste unități, pentru că sunt mulți părinți care trebuie să meargă la serviciu și nu au unde-și lăsa copiii.

”In urma discutiilor cu reprezentantii creselor si avand in vedere necesitatea parintilor care vor merge la serviciu si nu vor avea posibilitatea sa-si lase copiii acasa, primarul Constantin Toma a decis ca, luni si marti, cresele sa ramana deschise în municipiul Buzau”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Buzău, Gabriel Peneș.

După cum știți, după viscolul ce a lovit zona noastră, dar care nu a generat probleme deosebite pe raza orașului, în următoarele zile municipiul Buzău se va confrunta cu un cod roșu de ger. Ca urmare, am decis ca toate unitățile de învățământ – de la grădinițe, la școli și licee – să rămână închise în zilele de luni, 9 ianuarie și marți, 10 ianuarie 2017. Ulterior, vom analiza situația în funcție de evoluția prognozei meteo.
Pe de altă parte, după discuții cu reprezentanții lor, am hotărât ca, luni și marți, creșele să rămână DESCHISE, tocmai pentru a permite părinților să aibă unde să-și lase copiii pe perioada în care ei vor fi la serviciu”, a transmis pe Facebook și primarul Constantin Toma.

Sâmbătă, Inspectoratul Școlar Județean a transmis că din cauza gerului năprasnic, unitățile de învățământ din BUzău vor fi închise luni și marți, elevii urmând să revină la ore miercuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.