Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, cel care și-a anunțat intrarea în cursa pentru Primăria Buzău din partea PSRO a lansat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi îndeamnă pe buzoieni să îl voteze în cea mai înaltă funcție din Palatul Comunal. Vioară explică în scrisoarea adresată buzoienilor că este hotărât să taie răul din rădăcină și să pună în aplicare un plan pentru renașterea orașului, totul după ce Buzăul a stat, spune Viorel Ion, 25 de ani la mâna unor politicieni care ar fi  urmărit doar să „își umple buzunarele și să promoveze clientela de partid”.
Iată mai jos scrisoarea adresată de Viorel Ion alegătorilor buzoieni:

Se apropie ziua alegerilor locale, când alegătorii buzoieni vor trebui să opteze pentru persoană care le va conduce oraşul până în anul 2020.
Din păcate pentru locuitorii săi, Buzăul a avut neşansa să ajungă în ultimii 25 de ani pe mâinile unor politicieni absolut dezinteresaţi de problemele municipiului, dornici să îşi umple buzunarele în mod necinstit şi să îşi promoveze clientela de partid. Că urmare, în Buzău avem o uriaşă rată a şomajului, majoritatea politicienilor locali sunt condamnaţi sau urmăriţi penal pentru corupţie, specialiştii ne pleacă pe capete în străinătate, mediul de afaceri e distrus, iar viaţă de zi cu zi a oamenilor a devenit o lupta continuă pentru supravieţuire.
Toate acestea trebuie să se termine! Buzăul are nevoie de un om energic, hotărât să taie răul din rădăcina, determinat să pună în aplicare un plan pentru renaşterea oraşului. Este timpul că Buzăul şi buzoienii să spună „stop” corupţiei, compromisurilor, nepăsării şi politicienilor incapabili şi, să aleagă omul potrivit pentru funcţia de primar, împreună cu o echipa de consilieri dornici să îi sprijine proiectele. Cred cu toată convingerea că eu, Ion Viorel, pot să mă ridic la înălţimea aşteptărilor alegătorilor.
Cu această ocazie, va îndemn pe toţi, tineri şi bătrâni, femei şi bărbaţi, militari, sportivi, ingineri, angajaţi în sistemul medical, administrativ, educaţional, muncitori, clerici, liber profesionişti, bugetari sau lucrători în sistemul privat, pensionari sau şomeri să îmi susţineţi proiectele pe care le-am pregătit pentru Buzău şi să votaţi Ion Viorel pentru funcţia de primar! Candidez sub culorile PSRO, un partid tânăr, puternic şi neatins de virusul corupţiei şi sunt susţinut de o echipa de candidaţi la Consiliul Local pentru care garantez cu toată încrederea.
Împreună putem să dăm Buzăului şansă pe care o merită! Împreună putem schimbă faţă acestui oraş. Împreună putem aduce Buzăul pe un loc fruntaş în ţară.
Împreună spre victorie!
ION VIOREL
Candidat PSRO la funcţia de primar al Municipiului Buzău

2 COMENTARII

  1. A mai fost consilier odara si a iesit pe usa din dos dupa votul pentru cartierul orizont. ( se zice ca a luat ceva banuti pentru vot)
    Nu are el habar de primarie, doar sa il ea pe Tulpan consilier personal sa o falimenteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.